Data publikacji
Mieszkańcy

Kurs klasyfikatora grzybów świeżych 2022

Kurs klasyfikatora grzybów świeżych 2022

Informujemy, iż prowadzony jest nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji  przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(DZ. U. z 2020 r. poz. 1048 i 2215)

Kurs odbędzie się w terminie: od 8 do 10 czerwca 2022 r.

Zgłoszenia  i  informacje dotyczące kursu:

    Nr tel.:  61 854 48 46
    E-mail: oddzial [dot] grzyboznawczyatwssepoznan [dot] pl
    Formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie WSSE w Poznaniu pod adresem: https://www.gov.pl/web/wsse-poznan/grzyby (w zgłoszeniu należy podać: imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)

LICZY SIĘ KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ

    Koszt kursu: 1000 ZŁ.
    Czas trwania: 3 dni

KARTY ZGŁOSZEŃ NALEŻY PRZESYŁAĆ NAJPÓŹNIEJ DO DNIA 3 CZERWCA 2022 r.

ORGANIZATOR I MIEJSCE KURSU:

Motel Montana, Arleta Gray
ul. Wczasowa 7,
64-200 Karpicko
woj. wielkopolskie
nr. tel. (68) 347-15-02 lub 602 274 822
e-mail: montanakarpickoatgmail [dot] com

 

WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE: co najmniej podstawowe (dawniej gimnazjalne)

kurs

Najczęściej czytane

OSTRZEŻENIE METEOROLOGICZNE 23.04-24.04.2024 R. MOŻLIWE PRZYMROZKI
Data publikacji:
OSTRZEŻENIE METEOROLOGICZNE 23.04-24.04.2024 R. MOŻLIWE PRZYMROZKI…
więcej informacji
UZYSKANE KWALIFIKACJE DO INDYWIDUALNYCH MISTRZOSTW POLSKI !
Data publikacji:
W dniu 13.04.2024 roku w Połczynie-Zdroju przy współudziale KTS Perła Połczyn-Zdrój zostały przeprowadzone Kwalifikacje Wojewódzkie do Indywidualnych MISTRZOSTW POLSKI Żaczek (dzieci urodzonych w 2013…
więcej informacji
PLAKAT
Data publikacji:
Drodzy mieszkańcy, Informujemy o możliwości bezpłatnej ochrony przed infekcjami pneumokokowymi dla mieszkańców po 65 r.ż. z grup ryzyka w ramach szczepień finansowanych ze środków NFZ*. Choroby pneumo…
więcej informacji